3 tipy na jógu v Příbrami

I malá města mohou překvapit bohatými jógovými možnostmi. Pátrála jsem po józe v Příbrami a velké množství variant, kam lze docházet za cvičením, mě dokonale zaskočilo. Kdybych vybrala všechny úžasné jógové lekce, pak byste článek nedočetli do konce, poněvadž by byl jednoduše příliš dlouhý. Proto jako obvykle přináším výběr několika center, která mě zaujala – ať už svým přístupem nebo zajímavou nabídkou hodin jógy.

Poweryoga-Pilates

Za konceptem Poweryoga-Pilates stojí Marcela Altová, která vás bude provázet cvičením, jež vyplývá ze samotného názvu. Jejím cílem je harmonie těla i mysli a to je přece to, co většina z nás hledá.

Hodiny powerjógy a pilates můžete navštěvovat na jednom ze dvou míst. S Marcelou můžete cvičit jednak v zrcadlovém sále na zimním stadionu, druhak v tělocvičně ZŠ Bratří Čapků. Stačí prozkoumat rozvrh, kde najdete rozpis jednotlivých lekcí. Cena za lekci činí 70 Kč.

 

Lifegym

Fitness Příbram je sportovně relaxační zařízení pro všechny. Cílem centra je zajištění komplexních služeb pro zdraví, odpočinek i tělesnou kondici. Co se mi na Lifegym líbí nejvíce, to je jejich hlavní myšlenka. Rodinnou atmosféru a osobní přístup rozhodně vítám, a to je přesně to, co ve studiu najdete.

A jak jsou na tom v Lifegym s lekcemi? Usmívám se, protože nechybí moje oblíbená hot jóga. Tu doporučuji navštívit každému, kdo jógu ve vyhřáté místnosti nezkoušel. Cvičení v teple má mnoho příznivých účinků pro náš organismus. Teď v zimě navíc funguje jako balzám pro duši. Kromě hot jógy jsou tady další hot možnosti. Můžete pravidelně chodit na kurz hatha jógy, nebo se věnovat vinayasa flow józe. 

Kromě jógy, které pravidelně věnuji tento článek, můžete ve fitness centru strávit čas s trenérem při osobním tréninku nebo můžete zkusit společně s ostatními kruhový trénink. Vstupné na lekce pořídíte od 120 Kč, hot jóga je k dostání za 200 Kč. Lifegym a jejich moderní prostor hledejte na adrese Čs. armády 29.

Oxygen

“U nás si každý přijde na své!“ – takto zní dovětek za názvem studia. Další centrum, které nabízí komplexní služby a vyhoví všem lidem, kteří mají zájem najít více lekcí pod jednou střechou. Pojďme to omrknout.

Co se týče studiových lekcí, vybere si opravdu každý. Od lekcí pro tvarování těla po jógu. Co se týče právě jógových cvičení, líbí se mi spojení fit & slim jóga, které slibuje, že kromě oddechu pomůže tvarovat vaše tělo. Zajímavá je také hodina jóga pilates, jež snoubí prvky z obou těchto cvičení. A abych nezapomněla, ochuzeni nebudete ani o vinayasa jógu. Tak kterou si vyberete?

Kromě cvičení s lektorem v Oxygenu nabízí také poradenství, spinning, squash nebo dětská cvičení. Stačí projít moderní web a stejně jako já uvidíte, že je z čeho vybírat. Cena za služby se pohybuje od 150 Kč, akceptují však také stravenky a šeky. Co takhle rovnou centrum navštívit na adrese Školní 148? 

Zdroj fotografií: pixabay.com

7 Shares
>
7 Shares
Share7