Tibetská miska Tárá 1

1 390 

Tibetské zpívající misky mají širokou škálu využití. Slouží jako tradiční meditační a relaxační pomůcka a v neposlední řadě také jako dekorační předmět. Jejich specifický zvuk a příjemné vibrace léčí, odstraňují negativní energii z prostředí a dodávají pocit klidu a příjemného uvolnění.

Popis


Tibetské mísy, přezdívané též jako zpívající nebo himálajské mísy, jsou tradiční pomůckou, původem z Nepálu, používanou při meditacích, obřadech a v léčitelství. Jméno hinduistické bohyně Tárá, která je ozdobou této tibetské misky, v překladu znamená hvězda. A stejně tak jako hvězdy na nebi, pomáhá Tárá v bezpečném cestování a orientaci. Tělo a duši naplňuje láskou, vřelostí a soucitem.

Každá tibetská miska je unikátní, a to díky tónům a vibracím, které jsou pro každou z nich specifické. Hraní na tibetskou misku má pozitivní vliv na lidskou psychiku. Dochází k očištění mysli, těla a duše a k harmonizaci průtoku všech energií v lidském těle. To se stává lehčí, uvolněnější a plné energie. Příjemné vibrace dokáží navodit tu správnou atmosféru pro meditace – vytvoří oázu klidu, oázu, kam se budete moci pravidelně vracet, kde se budete cítit dobře a meditovat s radostí a s pocitem naprostého uvolnění.

Netradiční a příjemný zvuk misky se rozezní buď údery, nebo třením tloučku o její strany nebo hranu. Tibetská miska je ručně tepaná. Součástí celé sady je krom samotné misky také tlouček a ozdobná textilní podložka.

Velikost: 13 cm
Váha: 0,5 kg

>