Doplněk výživy – GHÍ přepuštěné máslo

219 

V indické kuchyni má ghí nezastupitelné místo, ovšem ani v českém prostředí není nic neznámého. Před vynálezem ledničky bylo přepuštěné máslo běžným tukem díky své trvanlivosti i při pokojových teplotách. Hodí se zvláště na pečení a smažení, během kterého se, narozdíl od běžného másla, nepřepaluje. Obsahuje zdravý tuk a v něm rozpustné vitaminy.

Popis

V indické kuchyni má ghí nezastupitelné místo, ovšem ani v českém prostředí není nic neznámého. Před vynálezem ledničky bylo přepuštěné máslo běžným tukem díky své trvanlivosti i při pokojových teplotách. Hodí se zvláště na pečení a smažení, během kterého se, narozdíl od běžného másla, nepřepaluje. Obsahuje zdravý tuk a v něm rozpustné vitaminy.

Ghee může být vhodnou alternativou másla pro jedince trpící alergií na mléko, protože mléčná bílkovina není v přepuštěném másle přítomna. V takovém případě je však vhodné konzultovat konzumaci s odborníkem.

Proč si doplněk výživy pořídit:

  • doplněk výživy můžete koupit sobě nebo jej věnovat někomu blízkému
  • uděláte něco dobrého pro vaše tělo i zdraví
  • kvalitní výrobek za rozumnou cenu
  • vynikající účinky
>