Hledáte zdravý Vánoční dárek pro vašeho blízkého?

Nekupujte zbytečné věci, ale darujte zdravý životní styl. Naše 20 denní jógová výzva potěší v e-mailu každého, kdo chce s jógou začít, ale sám ještě neměl "odvahu" se do toho pustit.

Darujte 20 denní jógovou výzvu

Jóga jako dárek je perfektním vánočním dárkem. Potěší kamáradku, přítelkyni, maminku či babičku. Prostě všechny, kdo chtějí jógu vyzkoušet, ale zatím se k tomu nedostali. Stejně tak hezkým dárkem může být pro vašeho přítele, který by s vámi na hodinu jógy prostě nešel :-) Můžete vybrat i jakoukoliv další výzvu z naší nabídky. 

Sháněla jsem dárek pro mojí kolegyni do práce, a protože jsem sama jógovou výzvu od SNJ dokončila a byla super, tak jsem serozhodla ji dát i mé kamarádce a kolegyni. Měla hroznou radost a hned co ji "poukaz" přišel, tak mi psala, jak to je super.


Lucie Pyšová - CS, Universal Robotics

Strašně dlouho jsem vybíral dárek pro mámu až jsem narazil na internetu na vaši jógovou výzvu. Mamka jógu kdysi už cvičila, ale teď se nějak nemohla dokopat a má problémy se zády, tak jsem si říkal, že by jí tento "kurz" mohl v lednu potěšit. Díky moc!


Vojta Malý - Video editor, Sport 5

Funguje to jednoduše

Celý proces má 3 pohodlné kroky a zvládne ho každý. 

  • Zakoupíte skrze tuto stránku naši jóga výzvu jako vánoční dárek.
  • Přijde vám potrvrzení o zaplacení a voucher na váš e-mail, díky kterému jógovou výzvu kdykoliv a snadno spustíte. 
  • Pokud nám napíšete e-mail obdarovaného, tak váš voucher pošleme 24. 12. 2020 v 18:00 navíc jemu i s věnováním.

Tato vánoční akce je omezená na 100 ks, tak neváhejte. 

Vánoční akce SpojujeNasJoga

Akce je pouze do 23. 12. 2020

Tato vánoční akce je omezená do maximálního počtu 100 ks prodaných voucherů. Vánoční vouchery je možné objednávat do 23. 12. 2020, 23:59.

Jóga výzva už potěšila spoustu lidí

profile-pic
Zdenka Důchodce

Přesně toto jsem potřebovala, začít s jógou v klidu sama se sebou

Přesně toto jsem potřebovala, začít s jógou v klidu sama se sebou. Chci se vracet od začátku k jednotlivým lékcím, moc se mi to líbí

Stokrát jsem začala a stejně tolikrát skončila, nejvíc mi vadilo malé prostory a moc lidí najednou

Mohla jsem si cvičit ve svém tempu, když šlo něco ztěžka neměla jsem komplexy, ale v klidu si to pro cvičila znovu a znovu. Určitě vás doporučím, tento kurz tě neomezuje, ale užíváš si ho opravdu v momentě, kdy ti to vyhovuje. Děkuji moc všem, kdo se podílí na tvoření webu, jste skvělí!

profile-pic
Soňa Wagnerová administrativa

20. denní výzva - jóga - co já na to?

Ráda bych cvičila jógu pravidelně, ale uvidíme. Zatím budu ráda, když alespoň 3x4 týdně. Pomohla mi najít si své konkrétní cviky, které potřebuji na protažení po dlouhém sezení v práci a které bych mohla krátce opravdu cvičit každý den. Když něco bolí, tak se člověk donutí cvičit a když zjistí, že to pomáhá, tak pak cvičí i preventivně. A tělíčko začíná být ohebnější.

Super je, že mohu cvičit kdy já potřebuji, mohu se k ní vrátit znovu. A nutila mne cvičit každý den a já zjistila, že se lépe a lépe ohnu, došlápnu a ukloním, ruce posilním :o)

Super byla možnost 2 druhů cvičení klidnější a svižnější. Někdy jsem při cvičení nové výzvy, přibrala i tu z předchozího dne - zklidnění.Je to krásné protažení těla. A dovede pomoci i od bolesti zad, ale musí se vydržet cvičit. Nevidím důvod proč bych ji neměla doporučovat. Jediné co mi chybělo, jako začátečníkovi, bylo upozorňování, že mám dýchat. Začátečník se soustředí na cvik a nedýchá. A jako začátečník také potřebuji nakopnout, že mám stáhnout ramena, hlavu volně vyvěsit,...takové upozornění na takové ty nejčastější chyby co by se mohly při cviku udělat. Ale ono se to asi do krátkého videa takto vše nevleze. Zase jste měli hodně cviků, což bylo taky super. A myslím si, že výzva je skvělý nápad.

profile-pic
Martina Sanetrníková knihovnice

Hledala jsem při svém částečně sedavém zaměstnání pohybovou kompenzaci

Pomohla mi se k józe vrátit. Hledala jsem při svém částečně sedavém zaměstnání pohybovou kompenzaci. Vaše výzva se mi jevila jako skvělý začátek. Jen si nejsem jistá, jestli bych byla schopná cviky provádět bez toho, že už jsem kdysi s jógou přišla do styku. Myslím, že výzva není pro úplné začátečníky. Nicméně mně každodenní cvičení s Vámi vedlo k tomu, že jsem zašla na ukázkovou hodinu jógy a rozhodla se tam chodit, za to díky :)

Největším problémem je pro mě zkoordinovat dech se cvičením, občas se ztrácím, když mi komentář neporadí, jak dýchat. Podobně je to i se cvikem, když jsem nevěděla, co který termí nznamená, tedy, že nevím, co mám udělat, pustila jsem si ukázku a pak vrátila, abych se "chytla".

profile-pic
Jana Gregorová architekt

Nejvíc mi pomohla se trochu zklidnit.

Nejvíc mi pomohla se trochu zklidnit. Při překonávání stresu a také mám jako když se po cvičení pročistí vzduch, zmizí nepodstatné problémy a zbyde jen to důležité. Z těch fyzických dopadů se jóga asi nejvíc projevila na krční páteř a zádech. Zlepšení sezení u PC, jako projektant trávím opravdu hodně času u počítače s rukou na myši a dvacet let praxe už je docela znát...

Nemám potřebu zkoušet něco dalšího, tohle mi přineslo přesně to, v co jsme doufala.

Líbí se mi, že můžu začít doma sama se sebou. Problém s časem. Jak kdy. Někdy se nevyřešil, tak druhý den byly dvě cvičení...

Protože mě osobně sice pomohla, ale na druhou stranu vím, že nemá smysl něco podobného nutit každému. Takže jak komu.

Možná důraznější upozornění na negativní dopady při špatném provádění.


Udělejte radost vašemu blízkému

Pokud jóga výzvu objednáte nyní, tak k ní získáte e-booky "Rozpohybuj energii čaker" a "Zdravá záda" z naší nabídky.


Tato speciální akce jóga výzva jako vánoční dárek + 2 e-booky zdarma potrvá do 24. 12. 2020 nebo do prodeje 100 ks. 

Vánoční akce SpojujeNasJoga
Shortcode could not be rendered

© SpojujeNasJoga.cz 2020

>
189 Shares
Share189